Viktig Informasjon!


Vinmonopolet!
På grunn av stor pågang vil det komme avvik fra valgte leveringstidspunkt på leveringer fra Vinmonopolet. Som hovedregel leveres varene dagen etter mottak på vår terminal. Du vil motta en SMS med leveringstidspunkt så snart bestillingen er mottatt hos oss og er klar for utkjøring. Har du ikke mottatt en SMS med leveringstidspunkt har varene ikke kommet inn til oss. Vi vil gjøre alt vi kan for at alle får levering så raskt som mulig i en ekstraordinær situasjon, og takker på forhånd for tålmodigheten. Mvh Best Transport

Venter du hjemlevering?
Har du spørsmål til din forsendelse, ta kontakt på +47 22 99 52 99.
Bestilling pr. mail.
Vi kan ikke garantere at bestillinger via mail blir registrert, vennligst ring inn din bestilling eller logg på vår Webbestilling


2019.05.21

Best Transport ekspanderer videre


Oppkjøp av Pilotene Transport

Best Transport ekspanderer videre

Best Transport kommer stadig nærmere målet om å bli markedsledende på raske leveranser i Norden. I løpet av de siste årene har selskapet ekspandert kraftig i Sverige, og samtidig etablert seg i Danmark. Nå styrker selskapet posisjonen ytterligere også i Norge gjennom oppkjøpet av Pilotene Transport AS.

Et enda sterkere nærvær i Oslo-regionen og et tydelig signal om at Best Transport nå nærmer seg målet om å bli Nordens ledende aktør innen raske og moderne bud-, distribusjons- og «last mile»-leveranser. Det er fasiten når Best Transport nå kjøper opp Pilotene Transport.

– Når Pilotene Transport nå blir en del av Best Transport får vi en bredere tjenesteportefølje og økt kapasitet, noe som fører til at vi styrker tilbudet ut mot B2B-kundene våre i Oslo-regionen. Gjennom oppkjøpet kommer vi også til å utvide hjemleveransetilbudet vårt til nordiske e-handlere i siste halvdel av 2019 og i 2020, sier Niklas Knight, adm. dir. i Best Transport.

Pilotene Transport har nærmere 20 års erfaring i transportbransjen og en årlig omsetning på ca. 12 MNOK. Daglig leder i Pilotene, Hege Sofie M. Normann, kommer til å inngå i ledergruppen i Best Transport i Norge. Hun vil få den viktige rollen som administrativ leder i Best Transport i Oslo.

– For oss er kunden alltid viktigst. Gjennom at vi nå blir en del av Best Transport kommer kundene våre til å få tilgang til et større tjenestetilbud. I likhet med Pilotene Transport har også Best Transport en uttalt miljøprofil, noe jeg vet at kundene våre verdsetter. Nå ser vi frem til å begynne å jobbe sammen og å tilby bud- og transporttjenester i toppklasse, sier Hege Sofie M. Normann, daglig leder i Pilotene Transport AS.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Niklas Knight, adm. dir. i Best Transport
Telefon: +46-76-142 52 37
E-post: niklas.knight@besttransport.se

Kim Foss, daglig leder i Best Transport i Oslo
Telefon: +47-94 01 28 22
E-post: kim.foss@besttransport.no

Hege Sofie M. Normann, daglig leder i Pilotene Transport
Telefon: +47-22 22 25 30
E-post: hege@pilotene.no