2021.08.20

Big items – hjemlevering


Vi leverer Big items hjem til sluttkunden

Aldri har det vært enklere for kunder å bestille en ny sofa, kjøleskap eller sykkel på nett. Nå er det også enkelt å få varene levert hele veien hjem til døren. Best Transport er ett av få transportselskap som tilbyr fleksible og smidige hjemleveranser av større produkter.

Vi mener at en vesentlig del av å handle på nett er å få varene hjem på døren, på en dag og et tidspunkt som du selv er hjemme. Med Best Transport sine raske og forutsigbare leveringer kommer varene rett hjem til dine kunder.


Våre tjenester er tilpasset dine produkter

Hos oss kan du sende Big items inntil 1000 kg og 3 kubikk! Vi henter opp på deres lager eller butikk og leverer hjem til deres kunder. Praktisk og helt uten stress!

Vi leverer til tomtegrense eller til anvist plass i bolig.


Fordeler med Best

Dekning – Vi når ut til 3,5 millioner innbygger av Norges befolkning, og tilbyr via samarbeidspartner en landsdekkende løsning fo­­­r Big items.

Tidsvindu – Vi leverer mandag til fredag mellom klokken 08:00 – 21:00, samt lørdager mellom klokken 10:00-16:00. Sluttkunden velger selv hvilken dag og tidsvindu for når leveransen skal gjennomføres.

Hurtighet – Mottaker kan inntil klokken 15:00 velge samme kveld som første utleveringsmulighet.

100% klimakompensert – Best har miljø i fokus og klima kompenserer alle leveranser

Sporbarhet – Via vår Track&Trace har sluttkunden full oversikt over leveransen.


Tilleggstjenester

Av emballering
Ved produktet indoor tilbyr vi tilleggstjenesten «av emballering». Best Transport hjelper sluttkunden å pakke opp varen og ta med seg emballasjen tilbake til terminalen, der det miljø sorteres.

Miljøretur & Swap-retur
Ofte erstatter en ny vare en gammel vare som har stått i huset for lenge. Med tillegstjenesten Miljøretur tar vi med gammel vare tilbake til terminal der det miljø sorteres og destrueres. Ved en SWAP-retur tar Best transport med det gamle produktet tilbake i retur til ditt lager.

Retur
Noen ganger er det ikke slik man har tenkt seg. Da er det greit at vi har en enkel løsning for å sende varene tilbake i retur. Vi henter opp varene (curbside eller indoor) og sørger for at det kommer smidig tilbake til ditt lager


Vi hjelper deg

Er du interessert i å vite mer om våre hjemleveranser M-XL? Kontakt oss på salg@besttransport.no eller ring oss på 22 99 52 99