Viktig Informasjon!


Vinmonopolet!
På grunn av stor pågang vil det komme avvik fra valgte leveringstidspunkt på leveringer fra Vinmonopolet. Som hovedregel leveres varene dagen etter mottak på vår terminal. Du vil motta en SMS med leveringstidspunkt så snart bestillingen er mottatt hos oss og er klar for utkjøring. Har du ikke mottatt en SMS med leveringstidspunkt har varene ikke kommet inn til oss. Vi vil gjøre alt vi kan for at alle får levering så raskt som mulig i en ekstraordinær situasjon, og takker på forhånd for tålmodigheten. Mvh Best Transport

Venter du hjemlevering?
Har du spørsmål til din forsendelse, ta kontakt på +47 22 99 52 99.
Bestilling pr. mail.
Vi kan ikke garantere at bestillinger via mail blir registrert, vennligst ring inn din bestilling eller logg på vår Webbestilling


2020.08.06

Kjøper opp Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet


Best Transport jakter markedsledende posisjon i Norge

Svenske Best Transport etablerte seg på det norske markedet i 2015. Siden da har transportselskapet ekspandert kraftig i Sverige, Norge og Danmark for å nå målet om å bli markedsledende innen raske leveranser i Norden. Best Transport har nå tatt sikte på å innta en markedsledende posisjon i Norge gjennom oppkjøpet av Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet.

En tydelig posisjon i det norske markedet og en indikasjon på at Best Transport nå nærmer seg målet om å bli Nordens ledende aktør innen raske leveranser og urban logistikk. Det blir resultatet når Best Transport overtar Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet i slutten av august. Transportselskapet vil da ønske 100 nye medarbeidere velkommen og innlemme 80 nye biler i flåten, samtidig som selskapet får en lokal tilstedeværelse med avdelinger i åtte norske byer.

– Vi jobber for å oppnå en markedsledende posisjon i Norge både når det gjelder bud og distribusjon på B2B-fronten og på hjemleveringer til B2C-kunder. Gjennom oppkjøpet av Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet oppnår vi flere positive konsolideringseffekter som gir oss mulighet til å akselerere hjemleveringstilbudet vårt til nordiske netthandelsbedrifter. Oppkjøpet gjør også at vi styrker B2B-tilbudet vårt ved at vi får større kapasitet og utvidet geografisk dekningsområde, sier Niklas Knight, administrerende direktør i Best Transport.

Siden 2018 har Easy2You tredoblet omsetningen, og selskapet forventer i år en omsetning på rundt 60 millioner kroner. Selskapets teknologiplattform Technology AS kommer til å understøtte Best Transports last mile-tjenester i Norge. Plattformens avanserte algoritmer sikrer smidige leveringsopplevelser og gir mottakeren mulighet til å velge levering innenfor et vindu på 1 time.

Easy2Yous daglige leder Espen Slyngstad vil i slutten av august overta som daglig leder for Best Transport i Norge og som områdesjef for selskapets norske virksomhet. Han kommer også til å være en del av transportselskapets nordiske ledergruppe.

– Vi er svært fornøyde med at Best Transport er en aktør som deler våre ambisjoner om å tilby en eksepsjonell kundeopplevelse kombinert med raske og presise leveranser. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder innen både B2C og B2B enda bedre service, et bredere tjenestetilbud og stor geografisk rekkevidde, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You.


Lokale avdelinger i Norge:

  • Bergen
  • Kristiansand
  • Oslo
  • Rudshøgda
  • Sarpsborg
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Ålesund

For mer informasjon, ta kontakt med:

Niklas Knight, administrerende direktør i Best Transport
Telefon: +46 76-142 52 37
E-post: niklas.knight@besttransport.se

Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You
Telefon: 93 40 08 25
E-post: espen.slyngstad@e2y.no