Om Best Transport

Oslo

Her hos Best Transport handler egentlig alt om deg. Som kunde vil du merke forskjell allerede på skjermen. Der kan du lett forstå forskjellen mellom ulike tjenester og bestille det du trenger til en virkelig god pris. Deretter kan du egentlig legge bestillingen til side. Vi ser til at alt går greit, uansett om vi skal representere deg og din merkevare mot din klient eller bare frakte en pakke fra A til B.

Vi er blant de med absolutt flest antall biler i området og er på plass når du ønsker og bestemmer. Vi samlaster, sparer miljøet og sørger for effektiv distribusjon – eller vi kjører direkte dersom det haster. Forsendelsen kommer alltid til rett person, alltid til rett tid og på akkurat den måten du ønsker. Vår oppgave er at både du og dine kunder blir fornøyd!

 

Historien

Siden 1976 har Best Transport tilbydd små og store bedrifter rimelige transportløsninger, og i dag er det mer enn 400 biler som utfører tusenvis av oppgaver hver dag. Best Transport har egen virksomhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Växjö, Luleå og Oslo.

Vi hjelper deg med Lokale Bud, Distribusjon, Hjemkjøring/e-handel, luftfart og mye mer. Det er allerede over 13.000 selskaper som bruker Best Transport for Distribusjon og Express frakt i hele Sverige og Norge – prøv dere også!