Viktig Informasjon!


Vinmonopolet!
På grunn av stor pågang vil det komme avvik fra valgte leveringstidspunkt på leveringer fra Vinmonopolet. Som hovedregel leveres varene dagen etter mottak på vår terminal. Du vil motta en SMS med leveringstidspunkt så snart bestillingen er mottatt hos oss og er klar for utkjøring. Har du ikke mottatt en SMS med leveringstidspunkt har varene ikke kommet inn til oss. Vi vil gjøre alt vi kan for at alle får levering så raskt som mulig i en ekstraordinær situasjon, og takker på forhånd for tålmodigheten. Mvh Best Transport

Venter du hjemlevering?
Har du spørsmål til din forsendelse, ta kontakt på +47 22 99 52 99.
Bestilling pr. mail.
Vi kan ikke garantere at bestillinger via mail blir registrert, vennligst ring inn din bestilling eller logg på vår WebbestillingDISTRIBUSJON

DISTRIBUSJONSLØSNINGER SKREDDERSYDD FOR Å IVARETA DINE SENDINGSBEHOV

Distribusjon for kunder med større daglige sendingsvolumer som har behov for tilrettelagte distribusjonsløsninger. Vi forstår at «one size fits none» – vår fleksibilitet er ditt konkurransefortrinn.

 

HVILKE BEDRIFTER KAN INNGÅ EN DISTRIBUSJONSAVTALE?

Distribusjonsavtaler tilbys kunder som har et visst gjennomsnittlig antall daglige sendinger, og som eksempelvis kan ha behov for følgende:

  • Faste hentetidspunkter, der én eller flere biler henter og leverer langs en fastlagt distribusjonsrute.
  • Tilpasset leveringsintervall, der én eller flere biler distribuerer ut varer innenfor et avtalt leveringsintervall i et bestemt leveringsområde.
  • Spesialtilpassede leveranser som krever faste sjåfører som har gjennomgått opplæring.

 

HVORDAN FUNGERER DET?

Ta kontakt med vår salgsavdeling på oslo@besttransport.no for å bli kontaktet slik at vi kan sette opp den beste løsningen for nettopp din bedrift.