Våre tjenester

Det som på folkemunne kalles budbil-bransjen har gjennomgått store endringer de siste 5-10 årene.  Mens en budbil før i tiden kjørte konvolutter og dokumenter i tusentalls hver uke, finnes det knapt en konvolutt som skal fra A til Å i dagens Transport/Bud-marked.  Vi er stolte av å ha fulgt godt med på utviklingen i budbil og transport markedet, og spesielt det segmentet som kalles Budbil/ekspress-segmentet.  Alt vi henter i dag – det leverer vi i dag.  Enten med en vanlig budbil, en større varetaxi eller med lastebil.

Best Transport AS i Oslo er en del av Best Transport-konsernet (ledende i det Skandinaviske market) – og Østlandets ledende bud- og transportfirma.  Etter 20 år i bransjen kan vi tilby alt fra budbil og varetaxi – enten det haster mye eller bare litt, vi tilbyr faste transport-ruter på hele Østlandet og vi tilbyr tilpasset budbil- og/eller transport-distribusjon til kunder som har egne og særkilte behov for transport/logistikkløsninger.

Hos oss får du ikke bare en forsendelse fra A til B – vi gir deg også maksimal fleksibilitet og effektivitet.  Vi skal være ansiktet utad overfor dine kunder, og vi skal være det mest prisgunstige alternativet innen vårt segment.

Velkommen til Best!Nyheter