Account Manager

Blir du motivert av å jobbe med kunder og salg? Har du erfaring innen logistikk, transport eller annet B2B-salg? Ønsker du å utvikle deg i et raskt voksende selskap med fokus på kvalitet og miljø? Vil du jobbe med motiverte og dyktige kolleger og bli en del av et profesjonelt team? Da har vi jobben for deg!

Om rollen

Best leverer i dag logistikkløsninger til et stort antall kunder innen ulike bransjer. Vi har basen vår i Oslo, men vi vokser kontinuerlig og betjener stadig større kunder som forventer større fokus og et enhetlig tilbud. Nå søker vi en kundeorientert Account Manager (AM) for å bygge videre på salgsorganisasjonen vår i Norge.

Som AM har du ansvaret for å bygge din egen portefølje, bearbeide eksisterende kunder til å vokse med oss og forvalte eksisterende relasjoner. Som AM trenger vi deg som er salgsfokusert, har lyst til å se muligheter i andre selskaper, skape gode relasjoner og være en aktiv selger.

Markedet er i utgangspunktet Oslo, men det kan endre seg over tid, noe som betyr at du må være forberedt på en viss mengde reisevirksomhet i andre byer rundt om. Du vil bli plassert i Oslo og rapportere til salgssjefen i Norge.

Vi tilbyr

🍎🍐🍊På vår arbeidsplass skal du vokse, ha det gøy, men fremfor alt – være deg selv! Hos Best er vi enige om at mangfold er nøkkelen til suksess, og at vi får en morsommere arbeidsplass når vi som jobber sammen har ulik bakgrunn.

🌍 Best har stort fokus på bærekraft, både når det gjelder miljø, rettferdige forhold og økonomisk bærekraft. Engasjementet for bærekraft gjennomsyrer organisasjonen vår, og våre ansatte bidrar aktivt til at vi når våre høyt satt mål. Vi tror at du, som også mener bærekraft er viktig, vil trives hos oss!

👩‍💻🔮🤖 Best er en flat og rask organisasjon med stort driv, og på grunn av vår kontinuerlige vekst er det store utviklingsmuligheter hos oss. Gjennom vårt datterselskap, Best Labs, sikrer vi at vi alltid er i forkant når det gjelder innovative teknologiløsninger og verktøy som blant annet forenkler arbeidshverdagen for oss som jobber i Best.

🧡 Vi tilbyr en attraktiv jobb i et vellykket og lønnsomt logistikkselskap.

Om deg

Som person er du serviceorientert og lidenskapelig opptatt av salg. Du er målrettet, initiativrik, selvstendig og kreativ. Du har god kommunikasjonsevne og er systematisk, strukturert og nøyaktig. Du drives av å overgå fastsatte mål og levere konkrete resultater. Dine tidligere erfaringer har gitt deg forståelse for kundenes behov og kunnskap om relevante løsninger.

Grunnleggende krav til deg som søker stillingen

  • Du har tidligere relevant erfaring innen salg til mellomstore og større kunder.
  • Erfaring innen B2B-salg.
  • Du har også noe erfaring innen logistikk.
  • Du behersker norsk, og engelsk både skriftlig og muntlig.
  • Du har førerkort klasse B.

Annen informasjon

Tilgjengelighet: Etter avtale

Sted: Oslo, Norge

Stillingsprosent: Heltid

Ansettelsesform: Fast ansettelse

Lønn: Etter avtale

Velkommen med din søknad

Vi gjennomfører intervjuer fortløpende og anbefaler derfor at du sender inn søknaden din så snart som mulig.

Kontakt Salgssjef, Erik Flinder for spm og søknader:

erik.flinder@besttransport.no

92200558