Best Transport og

Informasjonskapsler

Innstillinger

Informajsonskapsler – hva er det?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin av nettsiden du besøker. Det finnes to typer informasjonskapsler. Den ene typen lagrer en fil for en periode på din datamaskin. Denne brukes for eksempel til funksjoner som forteller hva som er nytt siden brukeren sist besøkte den aktuelle nettsiden. Den andre typen lagrer midlertidig i datamaskinens minne mens du surfer på en nettside. Denne forsvinner når du lukker nettleseren. Informasjonskapsler gjør at vi for eksempel kan: 

  • Lage personlige tilbud 
  • Få informasjon om hvordan besøkende samhandler med nettstedet
  • Muliggjøre ulike tjenester og funksjoner

Slå av informasjonskapsler 

Du bestemmer selv hvordan datamaskinen din håndterer informasjonskapsler igjennom innstillinger i nettleseren din. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon om hvordan du blokkerer eller sletter en informasjonskapsel. Husk at noen funksjoner ikke fungerer som de skal hvis du ikke tillater bruk av dem.

Om informasjonskapsler på besttransport.no

Vi bruker informasjonskapsler for webanalyse, annonsering og for å tilrettelegge besøkendes aktiviteter på nettstedet vårt.

For webanalyse og markedsføring bruker vi Google analytics. Data fra informasjonskapselen er også inkludert i Googles demografiske- og interesserapporter. For å forbedre annonseringen vår og gi de besøkende bedre tilbud, bruker vi Google.

For å forbedre kundeopplevelsen bruker vi informasjonskapsel fra Upsales. Det gjør det mulig å indentifisere innloggede kunder for å gi de en bedre opplevelse. 

Vi lagrer ikke informasjon som navn og personlig informasjon. Personlig informasjon kan ikke spores av Best Transport.