Du fyller ut hvor, hva og når. Vi fikser resten.

Ønsker du å bestille mange leveringer?

Legg inn sporingsnummeret ditt for å finne ut hvor pakken din befinner seg.

Bestill raskt og enkelt. Få full oversikt over statistikk, fakturaer og POD-er.

Best Pakke 99,-

Vi bestemt oss for å gå mot strømmen – i stedet for å sette opp prisene, senker vi nå prisen på vår populære budtjeneste Best Pakke fra 129,- til kun 99,-

Les mer

Våre lokale bud er alltid i nærheten

Hos oss vil du alltid finne rimelige tilbud for alle behov. Vi tar ikke bare forsendelsen din fra A til B raskt og effektivt. Med våre budtjenester får du også maksimal fleksibilitet og kontroll over leveransen.

Les mer

Best Transports bærekraftsarbeid

Vår forretningsmodell skal sikre at alle bærekraftsdimensjoner drar nytte av vår innsats og investeringer. Vi skal tilby våre kunder konkurransedyktige og raske leveranser som utføres på en miljømessig, sosialt og økonomisk bærekraftig måte.

Les mer

Voks med vår hjemleveringstjeneste

Vi leverer på døra på en dag og på et tidspunkt hvor kunden er hjemme – praktisk og uten stress. Vi tilbyr direkte og full integrasjon via EDI og de fleste TA-systemer.

Les mer

Terminal

På våre terminaler i Oslo og Trondheim, har vi fleksible og tilpassede løsninger i henhold til våre kunders behov, ønsker og betingelser.

Les mer

IT-Logistikk

Vi tar oss av alt fra mottak og konfigurering til levering til sluttkunde. Vi gir deg sporbarhet og tilbakemelding i hver fase.

Les mer

Fordelene med å velge oss er mange

  • Vi har levert pakker helt siden 1976.
  • Enkle og raske leveringer er tilbakemeldingene fra kundene våre.
  • Vi er i stadig utvikling for å finne gode og prisgunstige løsninger for deg som kunde.
  • Store eller små spørsmål - vår hyggelige kundeservice er alltid på plass for å hjelpe deg. Døgnet rundt, alle dager i uken.
  • Vi klimakompenserer alle våre transporter. Hos oss er miljø alltid i fokus.
Les mer om oss

Nyheter

NetOnNet velger Best Transport for raske hjemleveranser i Oslo

Elektronikkjeden NetOnNet satser stort og intensiverer sin tilstedeværelse på det norske markedet. I begynnelsen av november ble butikken på Alnabru …

Best Transport blir sertifisert av Fair Transport for sitt bærekraftsarbeid

Best Transport har mottatt Fair Transports sertifisering, en anerkjennelse som belønner selskaper med et tydelig fokus på bærekraft og som …

Mats Steen blir konstituert administrerende direktør for Best Transport AB

Mats Steen blir konstituert administrerende direktør for Best Transport AB. Mats har vært styreleder i Best Transport siden begynnelsen av …