Bli med på laget!

Jobbe hos oss

Ledige stillinger

Våre medarbeidere beskriver arbeidsplassen vår som fartsfylt, med et enormt driv og et sterkt samhold. Vi setter pris på at vi har en flat organisasjon med raske beslutningsveier.

Hos Best Transport satser vi på medarbeiderne våre, og tilbyr store utviklingsmuligheter internt i organisasjonen.

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger

Underleverandør – Voks med oss!

Vi er stolte av underleverandørene våre, og arbeider hele tiden for at underleverandørene våre også skal være fornøyde med oss. For oss er det viktig at du som underleverandør lykkes!


Har du eget firma? Eller vurderer du å starte ett? Best Transport er en stabil oppdragsgiver med en jevn flyt av oppdrag. Vi sysselsetter våre rundt 158 underleverandører daglig mellom 07-23. Vi utvider stadig virksomheten vår og får flere og flere oppdrag. Ta kontakt for å få vite mer om hva vi kan tilby deg som er selvstendig underleverandør.

Ta kontakt

Sjåfør – Yrket der du styrer

Fordelene med å jobbe som sjåfør er mange. Og det er en jobb hvor du garantert sitter i førersetet. Hos oss er det oppdrag å utføre alle ukedager fra 07-23, hele året. Den store variasjonen i oppdrag gjør at en dag aldri blir lik. Ta kontakt for å få vite mer om hva vi kan tilby deg som sjåfør.

Ta kontakt