Bli kjent med oss

Om Best Transport

Startskuddet

Vi ble startet opp i 1976. Det var nemlig da Bengt Alm startet opp "Benkes Budbilar". I 1984 ble navnet byttet ut, og vi ble BEST. De første tolv årene holdt vi oss i Stockholmsregionen. I 1988 åpnet vi kontoret vårt i Gøteborg, og etter det har vi bare fortsatt å vokse.

Best Transport driver i dag egen virksomhet i Stockholm, Uppsala, Gøteborg, Malmø, Växjö, Jönköping, Oslo og København. Gjennom franchisetakere og partnere finnes vi på ytterligere et tjuetalls steder i Sverige.

Noen årstall på veien

  • 1998 - Året da vi som første transportselskap i Sverige kunne tilby transportbestilling på internett.
  • 2014 - BEST & ASA Transporter slo seg sammen og ble til Best Transport.
  • 2015 - Vi begynner å klimakompensere alle transportoppdrag. Samtidig vokser vi så det knaker. Best Transport åpner kontor i Malmø, Uppsala og Växjö. Vi utvider også til Norge.
  • 2017 - Best Transport starter opp i Danmark.
  • 2019 - Best Transport åpner kontor i Jönköping.
  • 2020 - Datterselskapet Best Labs startes.

Best Transport i dag

Best Transport tilbyr bud- og distribusjonstjenester, hjemlevering og IT-logistikk. I dag er vi nærmere 670 kjøretøy som utfører tusenvis av oppdrag hver dag. Sammen jobber vi målrettet for å nå vår visjon:

"Become the preferred customer choice in last-mile and express services within Northern Europe based on honest sustainable performance."

Vi utdanner fremtidens sjåfører

Vi utfører bud- og distribusjonstjenester og hjemleveranser for våre kunders regning. Det innebærer at vi representerer våre kunders merkevarer. At både du som kunde og mottakeren får en god leveringsopplevelse er derfor umåtelig viktig for oss.

For å forsikre oss om at leveransene våre holder høy kvalitet utdanner vi fremtidens sjåfører gjennom opplæringsprogrammet Best Academy.