NetOnNet_BestTransport

20 desember 2023

NetOnNet velger Best Transport for raske hjemleveranser i Oslo

Elektronikkjeden NetOnNet satser stort og intensiverer sin tilstedeværelse på det norske markedet. I begynnelsen av november ble butikken på Alnabru utvidet. Man utvider også last mile tilbudet fra butikken som er knutepunkt for ekspressleveranser i Oslo-området gjennom et samarbeid med Best Transport. NetOnNet sammen med Best Transport tilbyr nå 1,3 millioner forbrukere i Oslo komfortable og raske hjemleveranser av store varer.

Siden 2018 har NetOnNet og Best Transport samarbeidet suksessfullt om hjemleveranser i Sverige. Nå står det klart at Best Transport og NetOnNet fokuserer på å tilby fleksible og raske hjemleveringer av store varer fra NetOnNets butikk i Oslo. Partnerskapet gjør at Oslos innbyggere nå kan se frem til å motta raske og smidige leveranser av produkter som for eksempel TV-er, grill, utekjøkken hele veien hjem.

– Våre butikker fungerer også som lagerhubber og service-senter, noe som gjør det mulig for oss å redusere leveringstidene å tilby våre kunder ekspressleveranser allerede samme dag. Dette skaper effektivitet i leveringskjeden, sier Peter Andersson, Head of Operations Norway for NetOnNet.

Partnerskapet innebærer ikke bare raskere leveranser, men også økt fleksibilitet. Gjennom det nye samarbeidet kan forbrukerne selv velge leveringsdag og følge leveransen i sanntid via en interaktiv karttjeneste på mobilen, helt frem til hjemmet.

– Å kunne tilby fleksibilitet og sporbarhet i leveransen er avgjørende for å imøtekomme både våre kunders og forbrukernes forventninger. Vi er glade for å sammen med NetOnNet kunne tilby en høy grad av service og gjøre hjemleveranser til en smidig og trygg opplevelse, sier Gunilla Hansson, Administrerende direktør for Best Transport Norge.

– Vi er glade for samarbeidet og at vi nå også kan levere større varer samme dag til våre kunder i Oslo-området, sier Peter Andersson på NetOnNet.

Kontakt

Gunilla Hansson
Administrerende direktør, Best Transport
gunilla.hansson@besttransport.no

Nyhetslisten