best_pilotene.png

25 mai 2019

Best Transport ekspanderer videre

Oppkjøp av Pilotene Transport

Best Transport ekspanderer videre

Best Transport kommer stadig nærmere målet om å bli markedsledende på raske leveranser i Norden. I løpet av de siste årene har selskapet ekspandert kraftig i Sverige, og samtidig etablert seg i Danmark. Nå styrker selskapet posisjonen ytterligere også i Norge gjennom oppkjøpet av Pilotene Transport AS.

Et enda sterkere nærvær i Oslo-regionen og et tydelig signal om at Best Transport nå nærmer seg målet om å bli Nordens ledende aktør innen raske og moderne bud-, distribusjons- og «last mile»-leveranser. Det er fasiten når Best Transport nå kjøper opp Pilotene Transport.

– Når Pilotene Transport nå blir en del av Best Transport får vi en bredere tjenesteportefølje og økt kapasitet, noe som fører til at vi styrker tilbudet ut mot B2B-kundene våre i Oslo-regionen. Gjennom oppkjøpet kommer vi også til å utvide hjemleveransetilbudet vårt til nordiske e-handlere i siste halvdel av 2019 og i 2020, sier Niklas Knight, adm. dir. i Best Transport.

Pilotene Transport har nærmere 20 års erfaring i transportbransjen og en årlig omsetning på ca. 12 MNOK. Daglig leder i Pilotene, Hege Sofie M. Normann, kommer til å inngå i ledergruppen i Best Transport i Norge. Hun vil få den viktige rollen som administrativ leder i Best Transport i Oslo.

– For oss er kunden alltid viktigst. Gjennom at vi nå blir en del av Best Transport kommer kundene våre til å få tilgang til et større tjenestetilbud. I likhet med Pilotene Transport har også Best Transport en uttalt miljøprofil, noe jeg vet at kundene våre verdsetter. Nå ser vi frem til å begynne å jobbe sammen og å tilby bud- og transporttjenester i toppklasse, sier Hege Sofie M. Normann, daglig leder i Pilotene Transport AS.

Nyhetslisten