Best_Kim_Hein

13 august 2024

Best Transport utnevner ny administrerende direktør i Danmark

Best Transport fortsetter sin satsing på å bli den markedsledende last mile-aktøren i Norden og jobber aktivt med å styrke sin posisjon på det danske markedet. Nå styrker selskapet den danske organisasjonen samt Best Transports ledelsesteam ved å kunngjøre utnevnelsen av Kim Hein som ny administrerende direktør for den danske virksomheten.

Best Transport kunngjør i dag utnevnelsen av Kim Hein som ny administrerende direktør for selskapets danske enhet. Kim, som tiltrådte sin nye rolle i begynnelsen av juli, vil være ansvarlig for å lede og utvikle selskapets virksomhet i Danmark.

Kim har en lang og vellykket bakgrunn innen kommersielle og operative lederroller hvor han har vist sterk ledelse og innovativ tenkning. Han har tidligere hatt nøkkelroller i flere internasjonalt anerkjente selskaper som Flying Tiger of Copenhagen og IKEA, og kommer sist fra rollen som COO i GreenMobility.

– Jeg er svært beæret og entusiastisk over å få lede Best Transport i Danmark. Selskapet har et sterkt engasjement for bærekraft og en innovativ ånd som jeg synes er svært spennende, og som jeg mener er avgjørende for å møte fremtidens utfordringer i bransjen. Samtidig er det et enormt potensial i det danske markedet, så mitt fokus vil være på å styrke vår markedsposisjon, levere høyverdige transportløsninger til våre kunder og drive selskapets vekst, sier Kim Hein, administrerende direktør i Best Transport Danmark.

Utnevnelsen av Kim som administrerende direktør for den danske virksomheten markerer et viktig skritt i Best Transports strategi for å styrke sin posisjon som ledende last mile-aktør i Norden.

– Vi er glade for å ønske Kim velkommen til vårt team og til vår konsernledelse. Hans erfaring og sterke lederskap vil være uvurderlig for vår fortsatte vekst og suksess i Danmark. Vi er overbevist om at han vil spille en nøkkelrolle i å ta vår virksomhet til nye høyder, sier Mats Steen, konsernsjef i Best Transport.

Nyhetslisten