best_easy2you.jpg

6 august 2020

Kjøper opp Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet

Best Transport jakter markedsledende posisjon i Norge

Svenske Best Transport etablerte seg på det norske markedet i 2015. Siden da har transportselskapet ekspandert kraftig i Sverige, Norge og Danmark for å nå målet om å bli markedsledende innen raske leveranser i Norden. Best Transport har nå tatt sikte på å innta en markedsledende posisjon i Norge gjennom oppkjøpet av Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet.

En tydelig posisjon i det norske markedet og en indikasjon på at Best Transport nå nærmer seg målet om å bli Nordens ledende aktør innen raske leveranser og urban logistikk. Det blir resultatet når Best Transport overtar Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet i slutten av august. Transportselskapet vil da ønske 100 nye medarbeidere velkommen og innlemme 80 nye biler i flåten, samtidig som selskapet får en lokal tilstedeværelse med avdelinger i åtte norske byer.

– Vi jobber for å oppnå en markedsledende posisjon i Norge både når det gjelder bud og distribusjon på B2B-fronten og på hjemleveringer til B2C-kunder. Gjennom oppkjøpet av Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet oppnår vi flere positive konsolideringseffekter som gir oss mulighet til å akselerere hjemleveringstilbudet vårt til nordiske netthandelsbedrifter. Oppkjøpet gjør også at vi styrker B2B-tilbudet vårt ved at vi får større kapasitet og utvidet geografisk dekningsområde, sier Niklas Knight, administrerende direktør i Best Transport.

Siden 2018 har Easy2You tredoblet omsetningen, og selskapet forventer i år en omsetning på rundt 60 millioner kroner. Selskapets teknologiplattform Technology AS kommer til å understøtte Best Transports last mile-tjenester i Norge. Plattformens avanserte algoritmer sikrer smidige leveringsopplevelser og gir mottakeren mulighet til å velge levering innenfor et vindu på 1 time.

Easy2Yous daglige leder Espen Slyngstad vil i slutten av august overta som daglig leder for Best Transport i Norge og som områdesjef for selskapets norske virksomhet. Han kommer også til å være en del av transportselskapets nordiske ledergruppe.

– Vi er svært fornøyde med at Best Transport er en aktør som deler våre ambisjoner om å tilby en eksepsjonell kundeopplevelse kombinert med raske og presise leveranser. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder innen både B2C og B2B enda bedre service, et bredere tjenestetilbud og stor geografisk rekkevidde, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You.

Lokale avdelinger i Norge:

  • Bergen
  • Kristiansand
  • Oslo
  • Rudshøgda
  • Sarpsborg
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Ålesund
Nyhetslisten