Best_Transport_Gunilla_Hansson.jpg

31 august 2021

Best Transport ansetter en ny administrerende direktør i Norge

Best Transport fortsetter satsingen i Norge og sikter på å ta en markedsledende posisjon i det norske markedet. Last mile-aktøren styrker nå den norske organisasjonen samt selskapets ledergruppe ved å utnevne Gunilla Hansson til ny administrerende direktør for Best Transport i Norge.

Gunilla Hansson er utnevnt til ny administrerende direktør i Best Transport i Norge. Hun tiltrer stillingen 4. oktober og etterfølger dermed Espen Slyngstad, som forlater stillingen etter å ha ledet integrasjonen mellom Best Transport AS og Easy2You etter oppkjøpet i august 2020.

– Etter integrasjonen av de to selskapene går vi nå inn i en ny fase der vi fokuserer på vekst og lønnsomhet, føles det helt riktig å overlate stafettpinnen til Gunilla. Jeg er overbevist om at hun har drivkraften og den erfaring og de egenskapene som kreves for å utvikle selskapet videre, sier Espen Slyngstad.

Gunilla har en solid bakgrunn fra lederroller i logistikkbransjen. Senest kommer hun fra PostNord Strålfors, hvor hun har hatt rollen som Head of Operations siden 2014. Gjennom årene i Postnord Strålfors har hun vært en pådriver i utviklingen av selskapet med fokus på kundetilfredshet, organisasjon og effektivisering. Før det jobbet Gunilla i over ti år i DHL, blant annet som forretningsutviklingssjef.

– Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha fått mulighet å lede Best Transports norske virksomhet videre. Best Transport er et spennende selskap som har en solid bærekraftsstrategi og et sterkt kundetilbud hvor fleksibilitet og hastighet takket være bransjeledende teknologiløsninger er nøklene til suksess. Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapets virksomhet og gjøre Best Transport til markedsleder innen last mile i Norge, sier Gunilla Hansson.

Gunilla styrker nå selskapets ledergruppe og dermed tar Best Transport et viktig skritt fremover i sitt mangfolds- og likestillingsarbeid.

– Jeg er veldig glad for å ønske Gunilla velkommen som administrerende direktør for Best Transport i Norge. Under rekrutteringsprosessen har vi vært på utkikk etter en leder som har forretningsferdigheter kombinert med solid erfaring i drift. Jeg er sikker på at Gunilla er den rette personen til å lede utviklingen av vår virksomhet i Norge, samtidig som hun vil bringe viktige ferdigheter til lederteamet vårt. Samtidig vil jeg ønske Espen lykke til og takke ham for en godt gjennomført strukturendring i virksomheten i Norge, sier Niklas Knight, konsernsjef i Best Transport.

Nyhetslisten