Best_budbil

2 mars 2023

Best Transport utfordrer budbilsmarkedet i Oslo

Last-mile utfordreren gjør det motsatte av alle andre – senker prisen

Best Transport har som mål å bli den ledende aktøren innen rask og bærekraftig transport i Norden. Derfor utfordrer last-mile aktøren nå konkurrentene i Oslo ved å gjøre leveringstjenesten Best Pakke, pakker som hentes og leveres samme dag, enda mer konkurransedyktig.

Folk flest har det siste året måttet venne seg til stadig stigende priser på alt fra dagligvarer til strøm og energi. Transportsektoren har også opplevd kraftige prisøkninger ettersom drivstoffprisene har gått i taket. Men nå velger last-mile utfordreren Best Transport å gå mot den siste tidens kraftige prisøkninger ved å senke prisen på den populære tjenesten Best Pakke til kun 99 kroner.

– I Oslo er det stor etterspørsel etter rimelige alternativer med store geografiske dekningsområder og korte leveringstider. Med Best Pakke, som også har generøse betingelser, møter vi kundenes behov, sier Gunilla Hansson, Daglig leder i Best Transport.

Best Transport lanserte Best Pakke-tjenesten i 2021, og den ble raskt en stor favoritt hos kundene. Tjenesten innebærer henting og levering av inntil syv kolli mellom kl. 08.00 og 17.00 i hele Stor-Oslo (inkl. Drammen, Vestby, Gardemoen etc.). Nå håper transportselskapet at flere bedrifter vil oppdage fordelene med tjenesten.

– Best Transport er i en ekspansjonsfase hvor vi jobber aktivt for å utfordre bransjen med markedsledende løsninger og konkurransedyktige priser. Vi ser frem til å fortsette å vokse i Oslo og omegn sammen med både gamle og nye kunder, sier Gunilla Hansson.

Nærmere 25 prosent av varebilene som utfører Best Pakke-tjenesten er elektriske kjøretøy, og antallet øker jevnt og trutt etter hvert som Best Transport omstiller kjøretøyparken til fossilfritt drivstoff. Alle selskapets transporter er klimakompenserte. Samtidig er last-mile aktøren opptatt av å verne om alle som jobber i virksomheten.

– For oss er det viktig å ha sosial bærekraft og sørge for at alle som jobber i vår virksomhet har gode arbeidsforhold. Derfor får transportøren alltid en rettferdig godtgjørelse som ikke påvirkes av at vi setter ned prisen overfor kunden, avslutter Gunilla Hansson.

Kontakt

Gunilla Hansson
Administrerende direktør, Best Transport
gunilla.hansson@besttransport.no

Nyhetslisten